Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Φ.Α. - Η Φαίδρα

Προσφάτως, κάποιες βροχερές μέρες, απασχοληθήκαμε με τη δημιουργία ενός Ενός Διαφορετικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου.

Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, έμαθα μέσω των ίδιων των μαθητών ή και των κηδεμόνων τους, ότι προσπάθησαν και δημιούργησαν κάτι αντίστοιχο στο σπίτι τους και έπαιξαν όλοι μαζί.

Και όπως έχω γράψει και παλαιότερα, η καλύτερη επιβράβευσή μας σε ότι πιστεύουμε ότι προσπαθούμε καθημερινά, προέρχεται από τους ίδιους μας τους μαθητές.

Μετά λοιπόν τη ... Δανάη ήρθε η Φαίδρα.

Η Φαίδρα είναι μαθήτρια της Α' Δημοτικού, επιχείρησε επίσης στο σπίτι της να δημιουργήσει το δικό της Γήπεδο Ποδοσφαίρου και αποφάσισε να το φέρει να μου το δείξει.

Και φυσικά πολύ καλά έκανε, γιατί εξεπλάγην ευχάριστα από τον κόπο της, την προσπάθειά της και κυρίως από την ιδέα της!!!


Υποθέτω ότι επειδή δεν είχε κουτί από πίτσα, το αντικατέστησε με ένα ωραιότατο κουτί από αυτά που φιλοξενούν τα ... γνωστά σοκολατάκια του Πρέσβη.


Το ζωγράφισε με ιδιαίτερη επιμέλεια
και αντικατέστησε τη μπάλα από βαμβάκι
με μια πολύ μικρή χαρτόμπαλα που είχαμε μάθει να κατασκευάζουμε σε άλλο μάθημα.

Αποφάσισε μάλιστα, όταν κλείνει το καπάκι, να καταγράφει σε ένα χαρτί και το σκορ - να μη ξεχνιόμαστε και ποιος κερδίζει!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ποιος πραγματικά έφαγε τα σοκολατάκια!!!!
Δεν ξέρω αν ήταν η Φαίδρα με τους φίλους της ή ο ... Πρέσβης!!!
Αυτό που ξέρω πάντως, είναι ότι η Φαίδρα άθελά της, δημιούργησε ένα Διαφορετικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου σε Έκδοση Ταξιδιού (travel size),έτσι ώστε να μπορεί να το παίρνει μαζί της παντού.
Το λιγότερο που μπορώ να πω, είναι μπράβο και πάλι μπράβο !!!